Tgrt Haber
22 Mart 2024 21:18 - Güncelleme : 23 Mart 2024 01:01

Kate Middleton ortaya çıktı! Açıklamasıyla sevenlerini hüzne boğdu

Uzun süredir ortada görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton bugün yayınladığı videoda kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com

Geçtiğimiz aylarda ameliyat olacağını duyurmasının ardından ortalardan kaybolan Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı.

KATE MIDDLETON ORTAYA ÇIKTI 

Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıklayarak, "George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun bir şekilde açıklamak ve onlara iyi olacağıma dair güvence vermek zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; İyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William'ın yanımda olması da büyük bir rahatlık ve güvence kaynağı. Çoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor" dedi.

Kate Middleton ortaya çıktı! Açıklamasıyla sevenlerini hüzne boğdu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...