Tgrt Haber
23 Ekim 2021 21:51

Kemal Kuruçay’a sanat camiasından büyük vefasızlık! Yakınları tepki gösterdi

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Kemal Kuruçay son yolculuğuna uğurlandı. Kuruçay'ın yakınlarının ayakta durmakta zorluk çekerken cenazeye katılımın az olması dikkat çekti. Kuruçay'ın yeğeni Baran Cimitay, "Kıymet bilinmiyor. Bizler daha çok katılım bekliyorduk" dedi.

Kemal Kuruçay’a sanat camiasından büyük vefasızlık! Yakınları tepki gösterdi
Kemal Kuruçay,Kemal Kuruçay hayatını kaybetti,Kemal Kuruçay seksenler

Seksenler Dizisi’nin Seyfi’si Kemal Kuruçay, Kocaeli'de dizi setinde, bir sahnenin çekimi için hazırlık yaptığı sırada fenalaşarak yere yığıldı. Set ekibi tarafından haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, kalp krizi geçiren Kemal Kuruçay'ı Bayramoğlu Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye kaldırdı. Kemal Kuruçay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EŞİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Son yolculuğuna uğurlanan ünlü oyuncunun cenaze namazına bazı ünlü oyuncular katılırken Kemal Kuruçay’ın eşi Yasemin Kuruçay baygınlık geçirdi. Yakınları tarafından güçlükle ayağı kaldırılan Yasemin Kuruçay cenaze namazı boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunun cenazesine tekerlekli sandalye ile katılan Lütfiye Kuruçay da cenaze namazı boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. 59 yaşında yaşamını yitiren Kuruçay’ın naaşına oğulları Doğukan ve Batuhan’ın yanı sıra oyuncu camiasından Necmi Yapıcı, Bahadır Tokmak, Ali Fuad Pekzeren, Hakan Bulut ve ünlü senaryo yazarı Birol Güven ile akrabaları ve sevenleri omuz verdi.

“KENDİNİ İHMAL ETTİ”

Akrabası Baran Cimitay ise birçok sanatçının vefat ettiğini hatırlatarak, “Kıymet bilinmiyor. Biz daha çok katılım bekliyorduk. Allah razı olsun yine milletten. Sonuçta Twitter’da dün birçok paylaşım oldu. Herkes iyi dileklerini söyledi. Hiçbir tane kötü yorum yok. Herkes ona olan sevgisini yansıttı. Güzeldi bizim için. Önemli değil yani. Önemli olan herkesin iyi dilekleri. 6 aylık bir rahatsızlığı vardı. Gitmiyordu doktora. Biraz ihmal etti kendini” ifadelerine yer verdi.

Kemal Kuruçay’a sanat camiasından büyük vefasızlık! Yakınları tepki gösterdi
Kemal Kuruçay'ın yakınları cenazede ayakta durmakta zorlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...