Tgrt Haber
24 Şubat 2015 05:07

Kıvanç Tatlıtuğ Hollywood yolcusu

Hollywood'da bir yapım şirketi de bulunan senarist Ömer Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturdu.

Kıvanç Tatlıtuğ Hollywood yolcusu
Kıvanç Tatlıtuğ Hollywood, Robert Maillet, Harry Eden,Kıvanç Tatlıtuğ Hollywood filmi

Son dönemde sık sık ABD'ye giden başarılı oyuncu Tatlıtuğ'un ilk olarak ABD'de gösterime girecek olan "Edict of Expulsion 1492" isimli filmde rol alması planlanıyor. 1492'de İspanya'da yaşayan Yahudiler'in göç ettirilme sürecini anlatacak olan film, İspanya ve Türkiye'de çekilecek. Bütçesi 20 milyon dolar olarak açıklanan film, Türkiye'de ise 'Ferman' adıyla gösterime girecek. Film; 1492'de İspanya'dan kovulan Yahudiler'in Sultan 2. Beyazıd tarafından Osmanlı topraklarına kabul edilmesini, bu süreçte ve sonrasında yaşanan olayları beyazperdeye aktaracak.

Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Benjamin' isimli bir İspanyol Yahudisi'ni oynayacağı filmde Wilma Elles de 'Leyla' isimli bir Türk kızını canlandıracak. Filmin kadrosunda Robert Maillet ve Harry Eden gibi  Hollywood filmlerinin aranılan aktörleri de rol alıyor. 'Edict of Expulsion 1492'de, Sultan Beyazıd'ı dünyaca ünlü Hint aktör Kabir Bedi ve Oruç Reis'i ise İspanyol oyuncu Juan Carlos Vellido oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...