Tgrt Haber
26 Mart 2024 19:25 - Güncelleme : 26 Mart 2024 19:27

Kızıl Goncalar'a yeni isim! Cüneyd'in annesi geliyor

Son olarak kadrosuna Melisa Doğu ve Batuhan Bozkurt'u dahil eden Kızıl Goncalar'a Mert Yazıcıoğlu'nun oynadığı Cüneyd'in annesi rolünde yeni oyuncu dahil olacak. Yeni oyuncu kadrosuyla dizide büyük değişimler olacak.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Kızıl Goncalar'a yeni isim! Cüneyd'in annesi geliyor

Başrolünde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi pazartesi günleri yayınlanıyor. Her bölümü ilgi gören diziye yeni bir oyuncu dahil olacak. Mert Yazıcıoğlu'nun oynadığı Cüneyd'in yıllardır ortadan kaybolan annesi rolünde İnci Sefa Cingöz diziye dahil oluyor. 

KIZIL GONCALAR'A CÜNEYD'İN ANNESİ GELİYOR 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak 12. bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Mert Yazıcıoğlu'nun oynadığı Cüneyd karakterinin annesi rolünde İnci Sefa Cingöz kadroya dahil olacak. 14. Bölümden itibaren fenomen diziye katılacak İnci Sefa Cingöz, “Gülayşe” rolüyle ekranda olacak.   Cüneyd’in babasını oynayacak oyuncu için de görüşmeler sürüyor.

 

Kızıl Goncalar'a yeni isim! Cüneyd'in annes geliyor - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...