Tgrt Haber
02 Haziran 2015 01:54

Meryem Uzerli, 'Kimseden korkum yok'

Oyuncu Meryem Uzerli, yeni dizisinde başrolü paylaşacağı Murat Yıldırım ile birlikte verdiği röportajda samimi açıklamalar yaptı. Uzerli, her zamankinden daha güçlü.

Meryem Uzerli, 'Kimseden korkum yok'
meryem uzerli,

Fransa'nın Cannes kentinde birkaç ay sonra birlikte kamera karşısına geçeceği Murat Yıldırım ile birlikte röportaj veren Meryem Uzerli, samimi açıklamalar yaptı. Uzerli, rol arkadaşı Murat Yıldırım'ı geçmişte 'Suskunlar' dizisinde gördüğünü ve oyunculuğunu çok beğendiğini söyledi. Uzerli gülerek "24 saat benim rol arkadaşım Murat olsun, yoksa oynamam ölürüm!" diye yalvardığını söyledi.

Hürrem'den haberim yoktu

Meryem Uzerli Hürrem rolünü oynamadan önce Hürrem'in kim olduğunu bilmediğini söyleyerek, "Alman okullarında Osmanlı Tarihi'nden çok şey öğrenemedik ya da anlattılar ama ben o gün okulda değildim!" açıklamasında bulundu.

Yalnızlık benim alışkanlığım

Küçüklüğünden beri yalnız olmayı sevdiğini söyleyen Uzerli, "Benden 1 yaş büyük ablam ve benden 12 ve 13 yaş büyük 2 ağabeyim var. Ağabeylerim başka bir babadan yani; yarım Alman, yarım Amerikan. Ablam ve ben yarım Türk, yarım Alman. Böyle bir mix oldu. Dördümüz aynı evde büyüdük. Çocukken evimize gelen çocuklardan yarım saat sonra uzaklaşmak isterdim. Yalnız olmayı seviyorum, kalabalığı çok sevmiyorum. Bazıları buna inanmıyor. Ben tabii ki açık bir insanım. Yani böyle hep kendi dünyamdaydım çocukken. Çocukluğumda çok fazla yaramazlık yapmadım." diye konuştu.

Hiçbir şey beni pişman edemez

Yaşadığı şeylerden hep en iyi dersi çıkararak yoluna devam ettiğini söyleyen Uzerli, "Bugünden geriye bakarsam hiçbir şeye pişman değilim. Çünkü her şey iyi veya kötü anlamda çok güzel bir tecrübe oldu. Sporla beraber bir sürü şeyi hallettim. Lara doğduktan sonra öyle devam etmeyi düşünüyorum. Koşma, yüzme, basketbol oynamayı seviyorum" dedi ve sözlerini "Yeter ki Lara'ya bir şey olmasın. Sevgiye farklı bakıyorum. Çünkü bu; benim için ilk defa yüzde 100 kendini düşünmeyen sonsuz bir sevgi. Tabii senin sorumluluğun var. Daha sistemli olmayı, daha sabırlı olmayı öğrendim. Hayatımda bu kadar mutlu değildim. Şimdi en mutluyum ve Allah'a şükür ediyorum. Bu bugün, yarın olabilir. Gittiğim zamana kadar sadece Lara'ya mutlu bir yaşam oluşturmak istiyorum. Lara için çalışmak istiyorum. Büyüsün, benim ona sunduğum hayat açısından güzel bir dünya görsün." diyerek noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...