Tgrt Haber
02 Ekim 2022 11:16 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 11:46

Mustafa Sandal'dan Reha Muhtar'a sert tepki: Yüreğin varsa sokağa çık!

Son günlerde adı kızına şiddet uyguladığı iddialarına karışan Reha Muhtar’a ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan sert tepki geldi. Anne Deniz Uğur tarafından Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızına bağırdığı ses kaydının yayınlanması üzerine Sandal, sosyal medya hesabından Muhtar’a “Varsa yüreğin sokağa çık, herkes yüzüne tükürecek” ifadelerini kullandı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Mustafa Sandal'dan Reha Muhtar'a sert tepki: Yüreğin varsa sokağa çık!
magazin,mustafa sandal,reha muhtar,deniz uğur

Oyuncu Deniz Uğur’un kızını dövdüğü iddiasıyla darp raporu alarak mahkemeye başvurduğu davada yargı, 13 yaşındaki Mina’nın geçici velayetini anne Deniz Çakır’a verdi ve baba Reha Muhtar’a 2 ay kızına yaklaşmamasını hükmetti. Sonrasında Deniz Uğur’un kızına bağırdığı ses kayıtlarını da yayınlamasıyla Reha Muhtar’a karşı tepkiler arttı. Tepki gösterenlerden şarkıcı Mustafa Sandal, “Varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha" dedi.

“ALLAH CEZANIZI VERSİN"

Deniz Uğur sosyal medya hesabından "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" notuyla yayınladığı ses kaydı sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Sandal'dan Reha Muhtar'a sert tepki: Yüreğin varsa sokağa çık!

“SAVUNMASIZ BİR KIZ ÇOCUĞUNA BASKI KURMAKLA OLMUYOR BU İŞLER"

Reha Muhtar'ın kızıyla olan ses kaydını dinleyen Mustafa Sandal sosyal medya hesabından Reha Muhtar’a şu sözlerle tepki gösterdi: "Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar'ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...