Tgrt Haber
02 Ekim 2022 09:43 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 10:35

Kızına bağırdığı ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar’dan tepki geldi: Kızım kötü biriyle görüşüyordu!

Oyuncu Deniz Uğur’un savcılığa olan şikâyeti üzerine eski spiker Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı ve psikolojik baskı yaptığı ortaya çıkmıştı. Mahkemeye başvurarak velayet davasını kazanan Deniz Uğuz, son olarak Muhtar’ın kızına bağırdığı ses kaydını yayınladı. Reha Muhtar, ses kaydının ardından sessizliğini bozdu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Kızına bağırdığı ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar’dan tepki geldi: Kızım kötü biriyle görüşüyordu!
magazin,reha muhtar,dava

Geçtiğimiz günlerde Deniz Uğur, 13 yaşındaki kızları Mina’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle darp raporu alarak İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu. Önceki gün görülen davada kızlarının geçici velayeti anne Deniz Uğur'a verildi ve Reha Muhtar’a 2 ay süre ile kızı Mina Muhtar'a yaklaşmama cezası verildi. Bunun üzerine Deniz Uğur’dan Reha Muhtar’la ilgili bir iddia daha geldi. Uğur, Muhtar’ın kızlarına bağırdığı ses kaydını sosyal medya hesabından herkese duyurdu.

“DÜNYANIN EN İYİ BABASI, ÖYLE Mİ? PEKİ, HERKES DUYSUN ÖYLEYSE”

Deniz Uğur Reha Muhtar'a ait bir ses kaydını paylaşırken "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" dedi.

Kızına bağırdığı ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar’dan tepki geldi: Kızım kötü biriyle görüşüyordu!

"KIZIM UYUŞTURUCU MADDE KULLANAN BİRİSİYLE GÖRÜŞÜYORDU"

Deniz Uğur’un yayınladığı ses kaydının ardından Reha Muhtar kızını koruduğunu ve 13 yaşındaki kızı Mina'nın uyuşturucu bağımlısı bir kişiyle olan sohbetlerini öğrendikten sonra duruma müdahale ettiğini dile getirdi. Ünlü televizyoncu Reha Muhtar sosyal medyadan yaptığı açıklamasında kızının uyuşturucu kullanımından dolayı hastanede yatmış bir kişiyle internet üzerinden görüştüğünü doğrulayarak "Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan 'Kabal' isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dakika süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...