Tgrt Haber
03 Ekim 2022 11:20 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 11:53

Reha Muhtar olayına Tamer Karadağlı da karıştı: Serengil benden desteğini kesmesin!

Eski haber spikeri Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasındaki velayet davasıyla ilgili şoke eden bir gelişme ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü haber spikeri Reha Muhtar, Tamer Karadağlı'yı arayarak Seren Serengil'in kendisine destek vermeye devam etmesini istedi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Reha Muhtar olayına Tamer Karadağlı da karıştı: Serengil benden desteğini kesmesin!
magazin,reha muhtar,tamer karadağlı

Reha Muhtar’ın kızı Mina Muhtar'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme tarafından uzaklaştırma cezası verildi. Kızının geçici velayeti annesi Deniz Uğur'da verilirken son olarak Deniz Uğur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Reha Muhtar'ın kızlarına bağırdığı anları takipçilerine aktardı.

Reha Muhtar olayına Tamer Karadağlı da karıştı: Serengil benden desteğini kesmesin!

REHA MUHTAR’DAN TAMER KARADAĞLI’YA RİCA

Reha Muhtar kızı Mina'nın uyuşturucudan komaya giren biriyle konuştuğu için "5 dakika" diye bağırdığını ifade ederek, tüm amacının kızını korumak olduğunu belirtti. Reha Muhtar ve Deniz Uğur kavgasında ortaya atılan son iddia ise şaşırttı. İddiaya göre Reha Muhtar, Deniz Uğur'un eski sevgilisi Tamer Karadağlı'dan Seren Serengil'i arayarak kendisine verdiği desteğe devam etmesini istedi. Tamer Karadağlı'dan ise henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...