Tgrt Haber
15 Mart 2022 16:36 - Güncelleme : 15 Mart 2022 16:43

Seda Sayan tarih verdi: Çağlar Ökten ile evleniyor! Dikkat çeken evlilik sözleşmesi detayı

Uzun süredir Çağlar Ökten ile arasındaki arasındakileri inkâr eden Seda Sayan, evlilik teklifiyle birlikte ilişkisini daha fazla saklayamadı. Konu hakkında merak edilenleri cevaplayan Sayan, evlilik tarihini de duyurdu.

Seda Sayan yurt dışında yapacağı nikah töreninde gelinlik giymeyeceğini açıkladı.
Seda Sayan yurt dışında yapacağı nikah töreninde gelinlik giymeyeceğini açıkladı.

Telefonla bağlandığı bir televizyon programında Çağlar Ökten ile ilgili merak eden soruları cevaplayan Seda Sayan, özel hayatına ilişkin önemli detaylar paylaştı. 34 yaşındaki Ökten ile mayıs ayının sonunda, yurt dışında evleneceklerini itiraf eden Sayan, evlilik teklifi ve evlilik sözleşmesine ilişkin de açıklamada bulundu.

MAYISTA DÜĞÜN VAR

Canlı yayımlanan bir televizyon programına telefonla bağlanan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten’den evlilik teklifi almasıyla magazin gündemini sarstı. Birlikte çalıştığı Ökten ile hakkında çıkan aşk iddialarını uzun süre yalanlayan Sayan, evlilik teklifi almasıyla birlikte ilişkisini daha fazla saklayamadı. 

Geçmişte 7 kez nikah masasına oturan ancak aradığı mutluluğu bulamayan ünlü isim, 14 Şubat’ta aldığı evlilik teklifinin ardından Çağlar Ökten ile hayatını birleştirmeye karar verdi. Ökten’in teklifine evet diyen Sayan, mayıs ayında, yurt dışında evleneceğini ve evlenmek için kendisinin Ökten’i ikna ettiğini söyledi. 

“HEYECANDAN NE CEVAP VERDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM”

Müstakbel eşi ile aralarında güzel bir enerji olduğunu, birbirlerine çok güvendiklerini dile getiren Seda Sayan, “Hiç beklemediğim bir anda yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden de 'sonsuza dek evet' dedim.” Dedi. Sayan teklifin ardından çok heyecanlandığını ve cevap olarak ne söylediğini tam hatırlamadığını da sözlerine ekledi.

“KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Nikahı temmuz ayında yapmayı düşündüklerini ancak bu tarihi öne çektiklerini söyleyen Sayan, “Mayıs'ta nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta.” Şeklinde konuştu.

“TELLİ DUVAKLI GELİNLİK GİYMEM”

Bugüne kadar tüm evliliklerinde sözleşme yaptığını ancak Çağlar'la yapmasına gerek olmadığını da söyleyen Sayan “Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış. Kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer erimin peşinden giderim." Şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...