Tgrt Haber
12 Şubat 2022 11:24

Sunucu Kadir Ezildi babasını hatırlayınca gözyaşlarını tutamadı: Her bayram cami köşesinde ağlıyorum

En Hamarat Benim isimli yarışmada duygu dolu anlar yaşandı. Neşeli ve eğlenceli haliyle bilinen sunucu Kadir Ezildi, babası ile yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Sunucu Kadir Ezildi, milyonlara babasını anlatırken duygu dolu anlar yaşadı

En Hamarat Benim isimli yarışmada haftanın son bölümünde sunucu Kadir Ezildi izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Programda yarışmacılardan Neriman Hanım, babası ile yaşadığı sorunları anlatınca bir diğer yarışmacı Dilek Hanım da 3 yaşında babasının kendisini terk ettiğini anlatınca sunucu Ezildi, gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başladı. Babasını küçük yaşlardan beri görmediğini söyleyen Kadir Ezildi, bu eksikliği özellikle en çok bayramlarda hissettiğini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

‘HER BAYRAM NAMAZI ÇIKIŞI CAMİDE AĞLIYORUM’

Büyüyene kadar gözyaşı döktüğünü, her ne kadar neşeli olursa olsun içinde fırtınalar koptuğunu, aslında kahkahalarının içindeki hüznü kapatmak için olduğunu anlatan Kadir Ezildi, babasını hatırlattığı için her bayram namazı çıkışı camide babalarıyla bayramlaşan çocukları izlediğini ve ağladığını söyledi.

Sunucu Kadir Ezildi babasını hatırlayınca gözyaşlarını tutamadı: Her bayram cami köşesinde ağlıyorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...