Tgrt Haber
14 Ekim 2022 10:52 - Güncelleme : 14 Ekim 2022 11:13

Tatlıses soyadını silen Dilan Çıtak’tan açıklama: Kimlik adım bundan sonra…

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak geçtiğimiz akşam görkemli bir törenle dünya evine girdi. Dilan Çıtak evlendikten hemen sonra sosyal medya hesabından babasının Tatlıses soyadını silince olay oldu. Gündem olan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, konuya ilişkin açıklamayı yine sosyal medya hesabından yaptı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Tatlıses soyadını silen Dilan Çıtak’tan açıklama: Kimlik adım bundan sonra…
,,

8 yıldır birlikte olduğu Levent Dörter ile evlenen Dilan Çitak, sosyal medyada 'Tatlıses' soyadını kaldırmasıyla dikkat çekti. Evlendikten hemen sonra uzun yıllar almakta zorlandığı Tatlıses soyadını silen Çıtak, “Soyadlarımı artık rahat bırakın” dedi.

Tatlıses soyadını silen Dilan Çıtak’tan açıklama: Kimlik adım bundan sonra…

“SOY ADLARIMI RAHAT BIRAKIN ONLARIN HEPSİ BENİM”

İstanbul’daki lüks bir otelde Levent Dörter ile dünya evine giren Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından soyadını değiştirmesinin ardından gündem olmuştu. Söylentilerden rahatsız olan Çıtak, şu açıklamada bulundu: "Sosyal medya ismim hâlâ Dilan Çitak Tatlıses. Sahne adım her zaman Dilan Çıtak. Kimlik adım ise bundan sonra Dilan Tatlıses Dörter. Soyadımı rahat bırakın artık..."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...