Tgrt Haber
26 Mart 2024 23:31 - Güncelleme : 26 Mart 2024 23:31

Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı! Ajda Pekkan ise yine yaş almadı

Hayatımızın hemen hemen her alanına yerleşen yapay zeka ile bu sefer ünlü isimler yaşandı. Fahriye Evcen, Hadise, Serenay Sarıkaya uygulanan işlem Ajda Pekkan'da ise pek bir işe yaramadı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı! Ajda Pekkan ise yine yaş almadı

Yapay Zeka uygulamasıyla beraber ünlü isimler yaşlandı. Kimilerini kullanıcılar anında tanırken, bazı ünlü isimleri ise tanımakta güçlük çektiler. Hadise, Serenay Sarıkaya ve Demet Evgar bu uygulamadan nasibini alırken, Ajda Pekkan'ın görüntüsü ise 'Yapay zeka bile Ajda Pekkan'ı yaşlandıramadı' dedi. 

YAPAY ZEKA KULLANICISI ÜNLÜ İSİMLERİ YAŞLANDIRDI 

Geçtiğimiz haftalarda Hande Erçel, Murat Boz ve Acun Ilcıalı gibi ünlü isimlerin kilolu hali yapay zekayla birlikte sosyal medyada paylaşıldı. Bu sefer ise ünlü isimlerin yaşlı görünümü büyük ilgi gördü. Yapay zeka kullanıcısı, 'Fahriye Evcen', 'Hadise', 'Serenay Sarıkaya', 'Demet Evgar' ve 'Ecem Özkaya'yı yapay zeka teknolojisiyle yaşlandırdı. Ajda Pekkan'ın görüntüsü ise 'Yapay zeka Ajda Pekkan'ı yaşlandıramadı' gibi yorumların yapılmasına neden oldu. 

Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı! Ajda Pekkan ise yine yaş almadı - 1. Resim

Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı! Ajda Pekkan ise yine yaş almadı - 2. Resim

Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı! Ajda Pekkan ise yine yaş almadı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...