Tgrt Haber
29 Ocak 2015 13:28

İşte Meryem Uzerli'nin yeni dizisindeki partneri

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı Star tv'nin iddialı dizisi için imzalar atıldı. Yeni dizide Meryem Uzerli'nin partneri Murat Yıldırım olacak.

İşte Meryem Uzerli'nin yeni dizisindeki partneri
meryem uzerli, murat yıldırım, star tv,

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı Star tv'nin iddialı dizisi için imzalar atıldı. Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım'ın birlikte oynayacağı kesinleşti. Aslında Yıldırım'ın 'Fedai' adlı dönem dizisinde Cansu Dere ile kamera karşısına geçmesi bekleniyordu. Dizinin Fox TV'de yayınlanması planlanıyordu. Fakat son anda proje rafa kaldırıldı ve yakışıklı oyuncu boşa çıktı. Bu gelişmeyle birlikte Yıldırım, Uzerli'nin karşısına Ortadoğu'da tanınan bir oyuncu arayan O3 Prodüksiyon'un hedefine girdi. Görüşmeler olumlu geçti ve taraflar imzaları attı. Senaryosu 2.5 aydır belli olan ve adı şimdilik gizli tutulan dizi eylül ayında Star TV ekranında olacak. Tutkulu bir aşkın kahramanlarını canlandıracak Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım önümüzdeki sezonun en çok konuşulacak çifti olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...