Tgrt Haber
25 Ağustos 2018 18:55

25 Ağustos HADİ İPUCU SORUSU! Adana ve Çevresinde Yapılan Dondurmaya Alternatif Tatlının Adı Nedir?

25 Ağustos HADİ ipucu Sorusu! Adana ve Çevresinde Yapılan Dondurmaya Alternatif Tatlının Adı Nedir? 25 Ağustos Hadi ipucu sorusu ve sorunun cevabını haberimizden bulabilirsiniz.Hadi'nin Instagram hesabından duyurduğu ve bu akşam 20:30'da başlayacak olan Hadi yarışmasının ipucu sorusu Adana ve çevresinden gelecek. Adana ve çevresinde yaygın olarak kullanılan ve dondurmaya alternatif olarak bilinen kırmızı renkli tatlının adı merak ediliyor.

25 Ağustos HADİ İPUCU SORUSU!  Adana ve Çevresinde Yapılan Dondurmaya Alternatif Tatlının Adı Nedir?
25 Ağustos Hadi ipucu sorusu,hadi sorusu,hadi 25 ağustos ipucu,hadi adana dondurma sorusu

Adana ve Çevresinde Yapılan Dondurmaya Alternatif Tatlının Adı Nedir? 25 Ağustos Hadi ipucu sorusu ve sorunun cevabını haberimizden bulabilirsiniz.Hadi'nin Instagram hesabından duyurduğu ve bu akşam 20:30'da başlayacak olan Hadi yarışmasının ipucu sorusu Adana ve çevresinden gelecek. Adana ve çevresinde yaygın olarak kullanılan ve dondurmaya alternatif olarak bilinen kırmızı renkli tatlının adı merak ediliyor.

25 Ağustos Hadi ipucu sorusunun cevabı, Adana ve çevresinde yapılan dondurmaya alternatif tatlının adı ne, Hadi sorusunun cevabını bilen var mı? soruları Google'da şimdiden aranmaya başladı. Kısa süre önce başlayan bilgi yarışması Hadi çılgınlığı devam ediyor. Hadi, Instagram hesabından Adana ve çevresinde yaygın olarak bilinen dondurmaya alternatif olarak sunulan tatlının adını ipucu olarak duyurdu. ''Hadioynalive'' hesabı üzerinden, tatlının görseli paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi. 

25 AĞUSTOS HADİ SORUSUNUN CEVABI İÇİN TIKLAYINIZ

25 Ağustos HADİ İPUCU SORUSU!  Adana ve Çevresinde Yapılan Dondurmaya Alternatif Tatlının Adı Nedir?

Hadi bu akşam 20:30'da. İpucumuz, henüz aşırı sıcaklar ülkemizi terk etmemişken sıcaklarıyla ünlü bir şehrimiz Adana ve çevresinden geliyor. Bu bunaltıcı havalarda dondurmaya alternatif bir tatlı. Fazla söze gerek yok, her şey fotoğraftaki lezzette saklı'' 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...