Tgrt Haber
08 Şubat 2017 13:13

Cem Küçük: Bunlar İngiltere’de Kraliçe’nin ayağını öperler

Saltanatın kaldırılmasının ardından Türkiye’den sürgün edilen Osmanlı Hanedanı’na yönelik kin ve nefret Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Osmanlı hanedanına laf eden Gülse Birsel’in İngiltere’de bir toplantıda mültecilik istediğini belirten Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Bunlar gidip Kraliçe’nin ayağını öperler” dedi.

Cem Küçük: Bunlar İngiltere’de Kraliçe’nin ayağını öperler
medya kritik,gülse birsel,fuat uğur,cem küçük,

Gazeteci Yazar Nagehan Alçı’nın 2 gündür yazdığı köşe yazılarının ne kadar etkili olduğunu belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ailenin son üyelerinden Nilhan Osmanoğlu’na sadece referandumda “Evet” diyeceği için acımasızca ve çirkin sözlerle saldırıldığını söyledi. Hanedana hakaret eden Gülse Birsel’in İngiltere’ye bir ödül töreni için gidip, Türkiye’ye laf ettiğini belirten Uğur, “Türkiye istedikleri herkese saldırıyorlar ama gidip Türkiye’yi şikayet edebiliyorlar. Bunların gerçek yüzü bu” dedi.  

Gazeteci Yazar Cem Küçük, Osmanlı Hanedanı’na laf eden Gülse Birsel’e neden alçak dediğinin daha da ortaya çıktığını söyledi. Küçük, “Hanedana karşı çıkıyor ama monarşiyle yönetilen İngiltere’ye gidip, mültecilik istiyor. Bunlar kraliçenin ayağını öperler” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...