Tgrt Haber
13 Şubat 2014 22:55

Kurt Seyit ve Şura’da kriz

Mart ayında yayına başlayacak olan Kurt Seyit ve Şura’da Kıvanç Tatlıtuğ’un galada yer almaması tartışma konusu oldu.

Kurt Seyit ve Şura’da kriz
kurt seyit, şura, kıvanç, kıvanç tatlıtuğ, kurt seyit ve şura, gala, kurt seyit ve şura galası

Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Bir Küçük Eylül Meselesi’nin galası yıldız akınına uğradı… Mart ayında çok iddialı yapımlarla ekranlarda boy gösterecek olan Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah’a çok yakında rakip olacak olmalarına rağmen ünlü oyunculardan destek büyüktü…
KENAN İMİRZALIOĞLU’NDAN TAM DESTEK
Karadayı’nın yıldızı Kenan İmirzalıoğlu ikiliyi yalnız bırakmadı… Medcezir ve Muhteşem Yüzyıl oyuncuları da adeta tam kadro yer aldılar galada.
TUBA BÜYÜKÜSTÜN ROL ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI
Objektiflere takılanlar arasında yakında yayın hayatına başlayacak olan dizideki partneri Engin Akyürek’i yalnız bırakmayan Tuba Büyüküstün de vardı. Güzel oyuncu yeni partnerine tam destek verdi ve en önemli gecesinde yalnız bırakmadı.
GÖZLER KIVANÇ’I ARADI
Ancak gecede gözler aslında başka bir ismi aradı. Mart ayında yayına başlayacak olan Kurt Seyit ve Şura’da Farah Zeynep’in rol arkadaşı olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ.
ŞURA KURT SEYİT’SİZ KALDI
Kıvanç Tatlıtuğ’un galada yer almaması akıllara Kurt Seyit ve Şura’da bir kriz mi çıktı sorularını getirdi. Tatlıtuğ’un rol arkadaşının sinema filminin galasında boy göstermemesi tartışma konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...