Tgrt Haber
24 Şubat 2016 09:06

Survivor 2016'da kim elendi?

Survivor 2016'da kim elendi? Acun ılıcalı yapımı TV8'in en sevilen programlarından olan Survivor'da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim ise Yağmur Özdemir oldu. Tüm izleyenlerin merakla beklediği; 'Survivor 2016'da kim elendi?' sorusu dün akşam belli oldu.

Survivor 2016'da kim elendi?
Survivor 2016&tt2;da kim elendi, survivor kim elendi, ünlülerden kim elendi, survivor ünlüler, survivor gönüllüler, Yağmur Özdemir, yağmur özdemir kimdir, yağmur elendi mi, Tuğba , Yılmaz Morgül kimdir, Tuğba Özay kimdir,

Survivor'da ünlüler takımından Yağmur adaya veda eden ilk isim oldu. SMS oylamasında Atakan birinci oldu. Yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim ise Yağmur Özdemir oldu.
Yağmur Özdemir, Survivor 2016'a İzmir'den katılıyor. 20 yaşında olan ve aslen Bursa'lı olan Yağmur Özdemir, Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıfta eğitim görüyor. Kendini tanıtırken hızına ve hırsına güvendiğini belirtti.

SURVİVOR 2016 İLK KİM ELENDİ?

Avatar Atakan 'Kişisel problemlerden dolayı isim seçmek istemiyorum. Karşı takımın ekmeğine yağ sürmek istemiyor. Hiçbir problemim olmayan sadece zayıf gördüğümden çok özür dileyerek Yağmur kardeşimi söylemek istiyorum' dedi.
Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Yağmur en son sırada olduğu için elenen isim de o oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Yağmur Öztürk Survivor 2016 adasından ilk elenen isim oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI ŞÖYLE OLDU

Survivor SMS oylaması sonuçları ile SMS sıralaması listesini acunn.com sitesi yayınladı. İşte Survivor ünlüler sıralaması;
1. Avatar Atakan
2. Eda
3.Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6.Mehmet
7.Ezgi
8.Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda


Survivor 2016'da kim elendi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...