Tgrt Haber
17 Mart 2024 18:09 - Güncelleme : 17 Mart 2024 18:13

Survivor Ogeday yarışmadan ayrıldı mı?

Survivor Ogeday yarışmadan ayrıldı mı? Survivor All Star'da yeni bölüm fragmanında yaşananlar, Ogeday Girişken'in yarışmadaki durumu hakkında soru işaretleri oluşturdu. Survivor All Star 2024 yeni bölüm bu akşam Ogeday ve bu soruyu gündeme getirecek. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Survivor Ogeday yarışmadan ayrıldı mı?

Survivor All Star'da yeni bölüm fragmanında yaşananlar, Ogeday Girişken'in yarışmadaki durumu hakkında soru işaretleri oluşturdu. Acil durum konseyinde yapılan konuşmalar, Ogeday'ın neden oyunlarda olmadığına dair spekülasyonlara yol açtı. Peki, Survivor Ogeday'a ne oldu? Survivor Ogeday yarışmadan ayrıldı mı? Tüm detaylar haberimizde!

SURVIVOR'DA NELER YAŞANDI? SURVIVOR OGEDAY'A NE OLDU?

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında Mavi takım için acil durum konseyi düzenlendiği görüldü. Konseyde Yasin Obuz ve Furkan'ın Ogeday'a yönelik sözleri dikkat çekti. Yasin, Üst eşofmanını giydi, sonrasında ayakkabılarını bağlamaya başladı. "Napıyorsun sen dedim? Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma." dedim ifadelerini kullandı. Furkan ise Ogeday'a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için açıklamasıyla gündeme geldi.

Survivor Ogeday yarışmadan ayrıldı mı? - 1. Resim

SURVIVOR OGEDAY YARIŞMADAN AYRILDI MI?

Survivor All Star'da yaşananlar, Ogeday Girişken'in yarışmadan ayrılıp ayrılmadığı sorusunu gündeme getirdi. Yapılan konuşmalar ve fragmanlar, Ogeday'ın oyunlarda neden yer almadığına dair merakı arttırdı. Ancak detaylar, yeni bölümde ortaya çıkacak ve izleyicilere net bir cevap sunulacak.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...