Tgrt Haber
03 Ekim 2023 13:11 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 13:27

Tuna Öztunç'la TGRT Ana Haber yine zirvede! En yakın rakibini 4'e katladı!

Somera Araştırma Şirketi tarafından yapılan reyting ölçümlerine göre Tuna Öztunç'un sunduğu TGRT Ana Haber, en yakın rakibini 4'e katlayarak yine ilk sırada yer aldı.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Tuna Öztunç'la TGRT Ana Haber yine zirvede! En yakın rakibini 4'e katladı!
tgrt,,reyting,tuna öztunç

Somera Araştırma Şirketi, 2 Ekim Pazartesi günü reyting ölçüm sonuçlarını açıkladı. Araştırmada en çok izlenen TV programları sıralanırken "ana haber bülteni" kategorisnde TGRT Haber bir kez daha farkını ortaya koyarak zirvede yer aldı.

Elde edilen verilere göre, tarafsız, bağımsız ve özgün haber ilkeleriyle hareket eden duayen gazeteci ve yazar Tuna Öztunç'un sunduğu TGRT Ana Haber, 4,25'lik izlenme payı ile ilk sırada yer aldı.

TGRT Ana Haber böylece 1,28 izlenme payı yakalayan en yakın rakibi FOX Ana Haber'e yaklaşık 4 kat fark attı. Sözcü TV, Habertürk TV vea Show TV ana haber bültenleri ise ilk 5 sırada yer bulan diğer programlar oldu.

Tuna Öztunç'la TGRT Ana Haber yine zirvede! En yakın rakibini 4'e katladı!

ERCEN SEKİ'DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, gelişmeyi sosyal medya hesabından duyururken "Az buz değil. En yakın rakibimizi 4’e katlamışız. Teşekkürler Türkiye" ifadeleriyle duyurdu.

Seki, Tuna Öztunç'un yanı sıra TGRT Ana Haber Editörü Yakup Sağlam'ı da bu başarıdan dolayı tebrik etti.

https://twitter.com/ErcanSeki/status/1709141966481404277

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...