Tgrt Haber
13 Ağustos 2015 15:40

Neden hedefte her zaman Erdoğan var?

Türkiye'de Milli İrade'ye karşı cephe yine harekete geçti. Tarih sürekli tekerrür ediyor. Adnan Menderes, Turgut Özal, 28 Şubat Darbesi... Şimdi de hedefte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var.

Neden hedefte her zaman Erdoğan var?
türkiye, erdoğan, cumhurbaşkanı, hükümet, koalisyon,

Türkiye'de bir cephe var. O cephe ''Size Türkiye'yi yönettirmeyiz'' diyor. Dediğini, sözünü dinleyen, gayelerine uygun davranan oldukça ne ala fakat Türkiye'yi Milli İrade yönetmeye kalkarsa tarih tekerrür ediyor.
''BU MİLLETİ SİZE YÖNETTİRMEYİZ''
Bugün Türkiye'de olan biteni anlamak için geçmişi anlamak gerekiyor. ''Bu milleti size yönettirmeyiz'' diyen cephe 1950'li yıllarda uyandı uykusundan. Adnan Menderes iktidara gelip 10 yıl ülkeyi yönetti. Sonra birilerinin deyimiyle ''Çok ileri gitti'' kalkınma ve özgürlük hareketleri ve Türkçe okutulan ezanı aslına çevirmesi Milli İrade karşıtı cephenin harekete geçmesine sebep oldu. Ellerindeki basın ve yalan gücüyle önce darbeyle düşürdüler ve sonrada düzmece bir mahkemeyle hayatına son verdiler. Milli İrade ile ülkeyi halkın yönetmesini sağlayan Adnan Menderes'ten tek kurtulma yolları darbeyi kullanmışlardı.
Ardından bir Milli İrade imkanı daha Turgut Özal'la doğdu. Ülkenin sorunlarını halletmek için verdiği mücadele ve PKK terörünü bitirmek için gösterdiği çaba Milli İrade karşıtı cephenin öfkesini çekti. Belki Turgut Özal'a karşı darbe yapılmadı ama özellikle basın yoluyla karalama kampanyaları kullanıldı. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın hayatı da şaibeli bir şekilde sonlandı.
TURGUT ÖZAL'DA PKK TERÖRÜNÜ BİTİRMEK İSTEMİŞTİ
Bugün Türkiye'de yaşananlar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yürütülen topyekün savaşın tek sebebi ise Milli İrade'ye darbe vurmak ve halkın ülkeyi yönetmesini engellemek. Bundan 22 yıl önce PKK terörünü bitirmek için harekete geçen Turgut Özal'ın başına gelenler ve Türkiye'de yaşananlar bugünden farksız.
Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...