Tgrt Haber
05 Haziran 2019 13:10

Binali Yıldırım'dan ortak canlı yayın açıklaması

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile yapılacak ortak canlı yayın ile ilgili konuştu. Yıldırım, "Mahir Bey, CHP ile görüştü. Onlar da Sayın Kemal Bey'e aktarmışlar. Kemal Bey de izin vermiş. Biz her şeye hazırız. İstanbul önceliğimiz. Gereken her şeyi konuşuruz." dedi.

Binali Yıldırım'dan ortak canlı yayın açıklaması
binali yıldırım

Sivas'ta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile yapılacak ortak canlı yayın ile ilgili konuştu.

Yıldırım, "Mahir bey, CHP ile görüştü. Genel Başkan Yardımcısı ile. Onlar da Genel Başkan Kemal Bey'e aktarmışlar. Kemal Bey de izin vermiş. Biz her şeye hazırız. Öncelikli tabii İstanbul, elbette her şeyi konuşuruz, önemli olan İstanbullu ne durmak istiyor." dedi.

"DİKKAT ETSİN DÜŞMESİN"

Binali Yıldırım, bir gazetecinin, "CHP'nin adayının memleketinde kiraz ağacına çıkıp kiraz topladı, bununla ilgili bir değerlendirmeniz olacak mı? sorusuna da, "Kiraz ağaçları gevrek olur dikkat etsin düşmesin. O bize lazım 23 Haziran'da" yanıtını verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...