Tgrt Haber
29 Nisan 2014 15:27

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çağrı sehven çıkarıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çağrının sehven çıkartıldığı ve geri alınması için işlem başlatıldığını bildirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çağrı sehven çıkarıldı
kemal kılıçdaroğlu, kılıçdaroğlu'na çağrı, çağrı sehven çıkarıldı

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı yazılı basın organlarının internet sitelerinde, Kılıçdaroğlu hakkında, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklı bir çağrı kağıdı çıkartıldığı" yolunda haberler çıktığı hatırlatılarak, bu doğrultuda araştırma yapıldığı kaydedildi. Açıklamada, "Çağrının sehven çıkartıldığı ve geri alınması için işlem başlatıldığı kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadesine yer verildi. Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun sehven çağrıldığı soruşturma dosyasının, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir tarafından açılan "hakaret" suçuna yönelik bir soruşturma olduğu, Kılıçdaroğlu'nun dosyada "şüpheli" olarak yer aldığı ve çağrının da savcı Demir tarafından yapıldığı öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...