Tgrt Haber
29 Mart 2024 20:15 - Güncelleme : 29 Mart 2024 20:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara sahip çıkmalıyız

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sandık Yönetim Kurulu ile iftar programında konuştu. "seçim sandıkta kazanılır" diyen Erdoğan, sandıklara sahip çıkılması mesajını verdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar...

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde "Sandık Yönetim Kurulu İftarı”na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

"KİMSE BU TABLOYU DAVA İLE İZAH EDEMEZ"

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sandıklara sahip çıkmalıyız. Hakkın rızasını halkımızın duasını almak için çalıştık, ülkemize hizmet ederken de hep bu gaye için çaba sarf ettik. Bavul bavul dolarlar euroların siyaseti kirlettiği bir ortamda kimse bu tabloyu dava ile izah edemez.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara sahip çıkmalıyız - 1. Resim

"Geçmişte milletten alamadıkları iktidar yetkisini darbe ve vesayet eliyle gasp etmeye can atanlar var" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Siyasi mücadelemizde hakkın rızasını halkımızın duasını almak için çalıştık. Ülkemize hizmet ederken de hep bu gaye için sarf ettik. Her seçim dönemini milletimize geçmişte yaptıklarımızın hesabını verme ve gelecekte yapacaklarımızın ruhsatını alma vesilesi olarak gördük. Milli iradenin üstünlüğüne tüm kalbiyle inanan bir kadro olarak yetkiyi hiçbir zaman başka yerlerde ve yöntemlerde aramadık. Geçmişte milletten alamadıkları iktidar yetkisini darbe ve vesayet eliyle gasp etmeye can atanlar var. Aynı şekilde sandığa milletin atmadığı oyu hile ve hurdayla kendi hanelerine yazdırmak için her türlü oyunu sergileyenlere de rastlıyorduk."

"CHP'NİN İSTANBUL'DAKİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI BU TEZGAHLARIN PEŞİNDE"

Kirli pazarlıkların olduğunu dile getiren Erdoğan, "Bıraksak aynı zihniyet kafayı kaldıracak. Biz teşkilatımızla, sandık görevlilerimizle sandığı da sonuçları da çok sıkı tuttuğumuz için kimse başka yola başvuramıyor. Şu anda öyle kirli pazarlıklar var ki. CHP'nin İstanbul'daki büyükşehir adayı bu tezgahların peşinde. Benim halkım bu seçimlerde Ekrem Efendi'ye böyle bir yol göstermeyecek. Biz muradımıza ereceğiz. Kimi partiler kendi seçmenlerinin oyunu adeta işporta pazarına çıkardı. Kazanmak değil, kaybettirmek için ortada dolaşanların motivasyon kaynaklarının masum olmadığı açıktır. Bavul bavul dolarlar, eurolar. Kimse böyle bir tabloyu ilkeyle, davayla izah edemez. Siz sırtınızı dönseniz de, hakikatler değişmiyor. Bu seçimde İstanbul'da şehirle, şehrin geleceğiyle ilgisi olmayan bir oyun oynanıyor. İstanbul'un depreminden trafiğine, hiçbir meselesi gündemlerinde olmayanların yürüttükleri kampanyanın arkası bir hayli karanlık. Türkiye bu siyaset tarzını çeyrek asır önce rafa kaldırmıştı. Bunca yıl sonra zübük siyasetini hortlatanların niyeti bugün İstanbul'u, yarın tüm ülkeyi yağmalamaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara sahip çıkmalıyız - 2. Resim

"SEÇİM SAHADA KAZANILIR"

"Seçim sahada kazanılır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"Sahada yoksanız sandıktan bir şey çıkmaz. Sandığa dikkat etmezseniz de sahadaki emeğinizin bir kısmı heba olur. Asıl vazife pazar günü sizi bekliyor. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı temsilen sandıklara sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandıklara sahip çıkmalıyız - 3. Resim

Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de müsaade etmeyiz. Biz Murat Kurum kardeşimizin hem şehrin son dönemdeki kayıplarının telafisini yapacağına, hem geleceğe hazırlanmadaki becerisine güveniyoruz."

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...