Tgrt Haber
10 May 2015 00:12

Davutoğlu, 'Kaos senaryoları çıkaranlar olabilir'

Başbakan Davutoğlu Cevahir Kongre Merkezi'nde düzenlenen MÜSİAD'ın 25. kuruluş yıldönümü programında konuştu.

Davutoğlu, 'Kaos senaryoları çıkaranlar olabilir'
davutoğlu, davutoğlu konuşma, ahmet davutoğlu, müsiad, davutoğlu müsiad

Başbakan Ahmet Davutoğlu, MÜSİAD'ın 25. kuruluş yıldönümü programında yaptığı konuşmada, "Ekonomik anlamda kaos senaryoları çıkaranlar olabilir. Türkiye'de kaos senaryosunun olmasından memnun olacak çevreler olabilir içeride ve dışarıda. Ama gücünü Anadolu'dan ve Rumeli'den, sınırlarımızı genişletmeden büyüttüğümüz gönül coğrafyamızdan alanlar için bu kaos senaryosunun hiçbir karşılığı yoktur" dedi.
Davutoğlu, "Türkiye, bütün bu çileli yollardan, süreçlerden sonra, demokrasiye karşı kurulan bütün bu tuzaklardan sonra demokrasisini pekiştirecektir. 7 Haziran günü seçimlerle birlikte Türkiye'de demokrasinin çok daha güçlendiğini, siyasi istikrarın çok daha sağlam bir temelde inşa edildiğini ve Türkiye'de önümüzdeki döneme hükmedecek yeni bir restorasyon döneminin başlamış olduğunu hepimiz göreceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...