Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 23:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hırvat mevkidaşına dayanışma teşekkürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki orman yangınlarına müdahale için yangın söndürme uçağı gönderen Hırvat lider Milanoviç'e teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hırvat mevkidaşına dayanışma teşekkürü
Cumhurbaşkanı,,erdoğan,,telegon,,görüşme,,hırvatistan,,yangın,,uçak,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde önemli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanoviç'e yangındaki destek ve dayanışmasından ötürü teşekkür etti.

"MÜTTEFİKLİK İLİŞKİLERİ BÖYLE GÜNLERDE ANLAMLI OLUYOR"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, orman yangınlarıyla mücadelede iş birliği ve iki ülke ilişkileri ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, orman yangınları dolayısıyla Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini ileten ve yangınla mücadele için dayanışma ve destek gösteren Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanoviç’e teşekkür etti.

Hırvatistan’ın bir yangın söndürme uçağını orman yangınlarıyla mücadeleye katkı olması amacıyla Türkiye’ye göndermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, müttefiklik ilişkilerinin böyle günlerde daha anlamlı hale geldiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...