Tgrt Haber
28 Mart 2014 12:27

Gül, 'Bu dinleme casusluk faaliyetidir'

Gül, 'Güvenlik toplantısının takip edilmesi devletin güvenliğine dönük bir casusluk faaliyetidir. Bu işi yapanlar cezalandırılacaktır' dedi.

Gül, 'Bu dinleme casusluk faaliyetidir'
cumhurbaşkanı gül,illegal dinleme,casusluk,casusluk faaliyetidir,gül'den açıklama

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin gazetecilerin soruları üzerine, şunları söyledi: ''Dışişleri Bakanı'nın başkanlığında makam odasında devletin güvenlik bürokrasisinin bir araya gelip Suriye'ye yönelik tedbirlerin konuşulduğu toplantının takip edilmesi, izlenmesi çok büyük bir cüretkarlıktır, devletin güvenliğine yönelik bir casusluk faaliyetidir. Toplantıda bulunanlar devlet güvenliğiyle ilgili devlet bürokrasisinin en üstündeki insanlardır. Devletin hiçbir zaman müsamaha edemeyeceği bir olaydır. Ne gerekirse yapılacak. Bu faaliyeti kimler organize etti, kimler katkı verdi, kimler yaptı mutlaka ortaya çıkartılacaktır. Bunun böyle bilinmesini isterim. Muhakkah bu işe bulaşanlar, katkı verenler kimlerse muhakkak ortaya çıkartılacak, kanunların emrettiği şekilde cezalandırılacaktır.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...