Tgrt Haber
27 Haziran 2018 13:20

Kılıçdaroğlu’ndan ’Muharrem İnce’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse şunu unutmasın; Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Bizde ayrılık gayrılık yoktur" dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan ’Muharrem İnce’ açıklaması
kemal kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezine bahçe kapısından giriş yaparak, kendisine destek için genel merkeze gelen vatandaşlarla selamlaştı. 

"BÜTÜN İL BAŞKANLARIMA TALİMATIMDIR…" 

Normal çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 


“Önümüzde yerel seçimler var ve o seçimler için son derece hazırlıklı yolumuza devam edeceğiz. Kararlılıkla devam edeceğiz. Hiç kimse şunu unutmasın; Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Bizde ayrılık gayrılık yoktur. Biz bir dava adamıyız. İlkelerin insanıyız. Kim bizimle beraber yürümek istiyorsa hep beraber gönül gönüle birlikte yürüyeceğiz. Hiç kimse şunu unutmasın; CHP hakkın, hukukun ve adaletin teminatıdır. CHP bu ülkede barışın ve huzurun teminatıdır. CHP bütün Türkiye sathında ve yurt dışındaki yurttaşlarımızın da güvenliğini sağlayan tek siyasal örgüttür, tek partidir. Çünkü biz Kuvayi Milliye’den geliyoruz. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce 81 ili gezeceğini ifade ediyor. Bütün il başkanlarıma talimatımdır; geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız. Gülerek sevinerek heyecan içinde yolcu edeceksiniz. Hiçbir endişemiz yok.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...