Tgrt Haber
10 Ocak 2014 10:19

MHP adaylarının tamamını 10 gün içinde açıklayacak

Ankara, İstanbul, Kayseri ve İzmir'de düzenlediği toplantılarla açıklayan MHP, 10 gün içinde adayların tamamını kamuoyuna tanıtacak.

MHP adaylarının tamamını 10 gün içinde açıklayacak
mhp, adaylarını açıklayacak, mhp adaylarını 10 gün içinde açıklayacak, mhp'nin adayları, adaylar açıklanacak,

MHP, daha önce düzenlediği dört aday tanıtım toplantısıyla açıkladığı belediye başkan adaylarının tamamını 10 gün içinde kamuoyuna tanıtacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçim çalışmalarına, 431 gün kala Söğüt'ten başladıklarını hatırlattı. AK Parti ve CHP'nin sahip olduğu maddi imkanlara ve medya desteğine sahip olmadıklarını ifade eden Durmaz, "Bu açığımızı nasıl kapatırız diye düşünerek erken yola çıktık. Çalışmalarımızda ciddi mesafe aldığımızı düşünüyorum. Anadolu insanının verdiği sözden kolay kolay dönmeyeceğini dikkate alırsak, en erken sözü alan da MHP oldu. Ayrıca, AKP ve CHP, bizim adaylarımızın aldığı mesafenin sonucunda aday belirlemekte zorlanıyorlar" diye konuştu.
 Yerel seçimlerin bin 394 seçim çevresinde yapılacağına işaret eden Durmaz, bin 16 belediye başkan adayını Ankara, İstanbul, Kayseri ve İzmir'de düzenledikleri aday tanıtım toplantıları ile kamuoyuna duyurduklarını söyledi. Durmaz, şöyle devam etti: "Şu ana kadar büyükşehirlerde Konya ve Hatay, illerde ise Ağrı, Bitlis ve Tunceli adaylarını açıklamadık. Çalışmalarımız devam ediyor. Ağrı ve Bitlis belediye başkan adaylarını belirledik, Genel Başkanımızın onayına sunacağız.  Konya ve Hatay adaylarına ilişkin çalışmalarımız da bitmek üzere. Geri kalan adayları da 10 gün içinde açıklamış oluruz."
Yerel seçimlerden çok iyi sonuç almayı beklediklerini dile getiren Durmaz, şunları kaydetti: "Bu seçimin sürprizini kesin olarak MHP yapacak. Hem kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanların tahmin etmediği kadar belediye başkanlığı kazanacağız hem de bugüne kadar aldığımız en yüksek oy oranı ile gelecek seçimlere ilişkin milletimizin de partimizin de hem umudunu hem güvenini artıracak bir sonucu ortaya koyacağız." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...