Tgrt Haber
31 Ekim 2019 21:19

'Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler ülkedeki en yaşanabilir yerlerdir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uzun uğraşlar ve fedakarlıklar neticesinde Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler, bugün ülkedeki en huzurlu ve yaşanabilir yerlerdir." dedi.

'Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler ülkedeki en yaşanabilir yerlerdir'
erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 6. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uzun uğraşlar ve fedakarlıklar neticesinde Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler, bugün ülkedeki en huzurlu ve yaşanabilir yerlerdir."dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye krizi boyunca neredeyse attığımız her adımda biz yalnız bırakıldık." ifadesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerli ilaç, aşı ve cihaz üretimini, öyle sadece adı yerli, kendisi yine dışa bağımlı şekilde değil,  formülünün geliştirilmesinden nihai ürüne kadar tüm aşamalarıyla kendimize ait hale getirmekte kararlıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımızdan bazılarının yabancı menşeli ilaçlara ve aşılara mesafeli yaklaştığını görüyoruz. İlaçları ve aşıları halkımızın hassasiyetlerine uygun şekilde üretip hizmete sunduğumuzda bu sorunu da aşmış olacağız." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...