Tgrt Haber
24 Eylül 2021 00:36

Ümit Özdağ'ın 'Kovid' gafını Bakan Koca düzeltti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter adresinden bir çocuğa Kovid aşısı yapıldığını öne sürdü. Ancak Özdağ'ın yaptığı paylaşımda yer alan aşı kartına yazılı Kavit ifadesinin 'K vitamini' olduğu ortaya çıktı. Özdağ Twitter adresinden yaptığı ikinci paylaşımda, kendisini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aradığını belirterek 'K vitamini' düzeltmesinde bulundu.

Ümit Özdağ'ın 'Kovid' gafını Bakan Koca düzeltti
Fahrettin Koca,,Kovid,,Ümit Özdağ,

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yanlış paylaşımı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından düzeltildi.

KOVİD PAYLAŞIMI 

İYİ Parti'den ihraç edildikten sonra kendi partisini kuran Ümit Özdağ, K vitaminini Kovid-19 aşısı gibi olarak Twitter üzerinden paylaştı. Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her alanda hata-yanlışlık yapılır, kabul edilir, düzeltilir ama insan sağlığında hataya ve hatta şüpheye dahi yer yoktur. Yavrularımızın üzerinde deney yapılması ve bunun yanlışlıkla denilerek savunulması kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ'ın 'Kovid' gafını Bakan Koca düzeltti

BAKAN KOCA, ÖZDAĞ'I ARADI

Ümit Özdağ'ın yanlış paylaşımı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından düzeltildi. Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, "Sağlık Bakanı Sayın Koca telefon ederek twitte atılan belgenin 2020'de yapılan bir K vitamini olduğunu açıkladı." ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ'ın 'Kovid' gafını Bakan Koca düzeltti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...