Tgrt Haber
29 Mart 2024 16:00 - Güncelleme : 29 Mart 2024 18:34

YRP'de istifa depremi! Topluca AK Parti'ye geçtiler

Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nin Denizli teşkilatında toplu istifa gerçekleşti. Acıpayam Belediye Meclis Üyesi Adayı Hilmi Ordu ve bir grup partili istifa edip AK Parti saflarına geçti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
YRP'de istifa depremi! Topluca AK Parti'ye geçtiler

31 Mart yerel seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi'nde seçime 2 gün kala peş peşe istifa depremi yaşanıyor.

YRP'nin Denizli teşkilatında Acıpayam Belediye Meclis Üyesi Adayı Hilmi Ordu ve parti üyesi arkadaşları istifa etti. Hilmi Ordu ve arkadaşları, AK Parti’ye geçtiklerini duyurdu.

İstifa kararıyla ilgili bir açıklama yapan Hilmi Ordu, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını belirtip şu ifadeleri kullandı:

YRP'de istifa depremi! Topluca AK Parti'ye geçtiler - 1. Resim

"CHP'NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİ VİCDANIMIZ KABUL ETMEDİ"

"Kısa bir süre önce bazı nedenlerden dolayı Yeniden Refah Partisi’ne geçtik. Bir süre sonra yerel seçim startı verildi. Ben de Yeniden Refah Partisi Acıpayam Belediye Meclis Üyesi adayı gösterildim. Maalesef süreç ilerledikçe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sürdürülen hizmet destanlarındaki kazanımlarımızın korunamayacağını ve Türkiye’mizin milli menfaatler temelinde büyük fedakarlıklar ile AK Parti ve MHP tarafından kurulan Cumhur İttifakı’na birlik ve beraberlik adına en büyük zararı ne yazık ki Yeniden Refah Partisi’nin verdiğini, bu gerçeklerle amacın CHP’nin yolunu açmak, ekmeğine yağ sürmek olduğunu gördük. Bunu vicdanımız kabul etmedi.

Bu duygu ve düşüncelerle hem Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi adaylığımdan hem de Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ediyoruz. Tüm arkadaşlarıma aynı duyarlılıkla sandığa gidip yine yeniden Cumhur İttifakı adaylarına oy vermeye davet ediyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...