Tgrt Haber
10 Mart 2014 12:29

İşte Trabzonspor Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri

Süper Lig'de bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında puan farkını korumak istiyor

İşte Trabzonspor Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri
Trabzonspor Fenerbahçe maçı,fenerbahçe maçı,derbi,trabzonspor,fenerbahçe,Trabzonspor Fenerbahçe maçının muhtemel 11,süper lig,

Sarı-lacivertliler, ikinci sıradaki Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 6-1 yenerek maç fazlasıyla puan farkını 3'e indirdiği 24. haftada, zorlu deplasmanda Trabzonspor'u mağlup ederek, farkı yeniden 6 puana çıkarmayı hedefliyor Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
MUHTEMEL 11'LER
F.BAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec (Egemen Korkmaz), Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Alper Potuk, Sow, Emenike.
TRABZONSPOR: Onur Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Colman, Adrian, Bourceanu, Özer Hurmacı, Olcan Adın ve Henrique
WEBO 4 MAÇ SONRA DÖNÜYOR
Sakatlığı nedeniyle 4 maçtır oynayamayan Webo, Trabzonspor maçında forma giyebilecekLigin 19. haftasında Eskişehirspor maçında sakatlanan Kamerunlu golcü, Sivasspor, Kasımpaşa, Elazığspor ve Gençlerbirliği maçlarında oynayamadı Hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Webo 20 kişilik Trabzonspor maçı kadrosunda yer aldı.
CRISTIAN VE ALVES OYNAYAMAYACAK
Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Alves ile Elazığspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Cristian, Trabzonspor maçının kadrosunda yer alamayacak.
DÖRT OYUNCU CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesinde üçer sarı kartı bulunan dört futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike bu maçta birer sarı kart görmeleri durumunda, 25. haftada Kadıköy'de oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek
3 TEMMUZ SÜRECİNİN ARDINDAN YENEMEDİ
Trabzonspor, 3 Temmuz sürecinin ardından Fenerbahçe karşısında galip gelemedi.Rakibi karşısında en son galibiyeti 2010-2011 sezonunda sahasında 3-2'lik sonuçla elde eden bordo-mavililer, söz konusu sezondan sonra 1'i Türkiye Kupası, 7'si lig olmak üzere 8 maçta 5 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.Karadeniz ekibi, geçen sezon Ankara'da oynanan Türkiye Kupası finalinde 1-0 mağlup olarak kupayı müzesine getirememişti.
SAHASINDA TEK YENİLGİ ALDI
Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı lig maçlarında sadece 1 yenilgi aldı.Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile başarılı bir grafik ortaya koydu. Karadeniz ekibi, tek yenilgisini ligin 20. haftasında Akhisar Belediyespor maçında 4-2'lik sonuçla almıştı.
TRABZONSPOR'DA 3 EKSİK
Trabzonspor'da sakatlıkları süren Bamba ve Kadir Keleş'in yanı sıra kalp rahatsızlığı geçiren Emre Güral, bu akşamki karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...