Tgrt Haber
30 Kasım 2014 08:35

Abdurrahim Albayrak maçtan sonra konuştu

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından, Cesare Prandelli ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak maçtan sonra konuştu
abdurrahim albayrak,prandelli,gaziantepspor maçı,

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Gaziantepspor maçı sonrasında konuştu.Prandelli'nin alacağı tazminat ile ilgili konuşan Albayrak, "Prandelli'nin tazminat problemleri pazartesi günü halledilir. Galatasaray büyük camiadır. Kimsenin parası kalmaz. Herkes eninde sonunda parasını alır. Sıkıntı olmaz" dedi.
'PRANDELLI GİTMEK İSTİYORDU'
İtalyan hocanın da ayrılmak istediğini kaydeden yönetici, "Prandelli gitmek istiyordu. Bir yönetim olarak kendisinin arkasında durmak istedik. Ama olmadı durumlar buna uymadı. Prandelli'yle yemek yiyeceğiz. Onu en güzel şekilde uğurlayacağız. Pazartesi günü her şey ortaya çıkar" ifadelerini kullandı.Son olarak bundan sonra takımın performansının iyi olacağını söyleyen başkan yardımcısı, "Takımın bundan sonraki performansı hep iyi olacak. kulaktan dolma haberleri bırakalım lütfen" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...