Tgrt Haber
27 Aralık 2013 12:50

Atletico Madrid'den Onur Kıvrak planı

Atletico Madrid, Trabzonspor'un milli file bekçisi Onur Kıvrak'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Atletico Madrid'den Onur Kıvrak planı
Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Trabzonspor'un milli file bekçisi,onur kıvrak trabzonspor,

Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Trabzonspor'un milli file bekçisini kadrosuna katmak için harekete geçti.La Liga ekibi Atletico Madrid, Chelsea'nin Thibaut Courtois'i geri çağırması üzerine kaleci arayışlarına başladı. Madrid temsilcisinin, Belçikalı file bekçisinden boşalacak yeri Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Onur Kıvrak ile doldurmayı planladığı öğrenildi.Onur'un son haftalarda gösterdiği çıkışı yakından takip eden Atletico Madrid yönetiminin, Trabzonspor ile anlaşma zemini aramaya başladığı iddia edildi.
Öncelikle Courtois'in bonservisini almak isteyen İspanyol kulübünün, Chelsea'nin Belçikalı kaleci için 20 milyon euro istemesi üzerine geri adım attı ve Onur'a yöneldi. Atleticolu yönetimi, Courtois'i Barcelona'nın da istemesi sonrası Ocak ayında kaleyi yeni bir isme teslim etmeye karar verdi. Atletico Madrid'in, milli kaleci Onur Kıvrak için bordo-mavili kulübe önereceği bonservis bedelinin en fazla 8 milyon euro olacağı da gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...