Tgrt Haber
08 Ağustos 2014 17:22

Aziz Yıldırım beklenen konuşmayı yaptı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı basın toplantısı salonunda bir basın açıklaması yaptı.

Aziz Yıldırım beklenen konuşmayı yaptı
aziz yıldırım,basın toplantısı,ersun yanal,

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın özel hayatına dikkat etmediği gerekçesiyle sarı lacivertli takımdan gönderilebileceği iddialarına yanıt veren Aziz Yıldırım'ın açıklaması şöyle:"Fenerbahçe şirket mantığıyla idare edilmektedir. Şirketleri yapanların gerekli ikazları yapmaları gerekir. Başkan olarak bizim görevimiz o arkadaşlara gelecek yılın planlamasını anlatmaktır.
31 Aralık 2014 tarihine kadar bütün sporcularımız ve çalışanlarımızın ödemelerini yapmışızdır ve sıfırlamışızdır. Bunun yanında sporcularımızın şampiyonluk hedefine doğru çalışması lazımdır. Bunları söylemek ve anlatmak yönetimin ve başkanın görevidir. Ben basında konuşmam, ben burada bu kulüp için çalışan insanlarla birebir konuşurum. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Ne zamana kadar? O özel hayat kulübe zarar verene kadar. Kulübe zarar vermedikçe kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez.Şampiyonlukta yönetimin payı yok, başarısızlıkta ise yönetim sorumlu anlayışı var. Fenerbahçe tarihimizde ilk kez bir oyuncu aldık. Tek transfer yaptık ve nokta atışı yaptık.
Kimsenin özel hayatı ile ilgilenmem, aldık sattık diye bir şey yok. Bu sporcular 2011'den bu yana onur mücadelesi verdi. Ben onlara hakaret etmem sadece uyarırım. Ben bunları anlattım o toplantıda. Hocaya da anlattım. Diğer personeli de topladım ve onlarla da konuştum. Malzemelere dikkat edin, yemeklere dikkat edin dedim. Sizin amirleriniz sizinle toplantı yapıp uyarmıyor mu? Bir kağıt bile fazla harcamayın diyorum. Teknik direktörümüze fazla izin vermemek, çalışmak gerektiğini anlattım. Hocaya futbolcularla konuşacağımı söyledim, önceden bilgi verdim. Bu çocuklar yürekli çocuklardır. Dört senede 2 kez şampiyonluk yaşadık. Tatilden sonra alışma dönemi sıkıntılı oluyor. Çalışmamız gerektiğini anlattım.Uyarılarımız dinlenmiyorsa gerekeni yaparız. Şu anda öyle bir durum yok. Gazetelerde yazıp çizmeyle futbolcu alma dönemi bitmiştir. Ersun Yanal çalışıyorsa benim için mesele bitmiştir. Öbür tarafı kendi problemidir. Bugün bütün basında Soma olsun isterdik. Ama başka şeylerle meşgul olunuyor.Sizin hiçbirinizin bayan arkadaşı yok mu? Üst kademedeki yöneticilerinizin bayan arkadaşı yok mu? Erkek gibi soruyorum size! Ayıp oluyor, dedikodu oluyor! Bu magazin gazeteciliği oluyor. Ersun hoca ayrılabilir, gidebilir ama bundan dolayı kimse gitmez burada. Lütfen rica ediyorum. herkesin ailesi var ve belli yaşam tarzları var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...