Tgrt Haber
23 Ağustos 2021 17:32

Başkan transferi duyurdu: Morutan Galatasaray'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir süredir gündeminde yer alan Rumen futbolcu Morutan'da mutlu sona ulaştı.

Başkan transferi duyurdu: Morutan Galatasaray'da
morutan,galatasaray,transfer

Süper Lig'e Giresunspor galibiyetiyle başlayan ve Avrupa'da gruplara kalma yolunda avantaj yakalayan Galatasaray, transferde de gaza bastı.

Teknik Direktörü Fatih Terim'in talimatı doğrultusunda oyun kurucu kanat oyuncusu için harekete geçen yönetim, Romanya'nın Steaua Bükreş takımında forma giyen Olimpiu Morutan'da mutlu sona ulaştı. Bir süredir pazarlık halinde olan kulüpler transfer için anlaşmaya vardı.

BAŞKAN TRANSFERİ DUYURDU

22 yaşındaki futbolcu için kulüp başkanı Gigi Becali Romanya basınına verdiği röportajda "Morutan'ı Galatasaray'a sattım. Bonservis 5.7 milyon euro. Şimdi 4.2 milyon euro ödeyecekler. UEFA'da gruplara kalırlarsa da 1.5 milyon euro ödeyecek." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...