Tgrt Haber
21 Mart 2024 02:15 - Güncelleme : 21 Mart 2024 02:18

Beşiktaş - Buducnost ilk hazırlık maçı 23 Mart'ta oynanacak

Beşiktaş - Buducnost hazırlık maçı ne zaman, canlı yayın saat kaçta? Beşiktaş, milli arada iki hazırlık maçına çıkacak! İlk maçta rakip Buducnost olacak. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş - Buducnost ilk hazırlık maçı 23 Mart'ta oynanacak

Beşiktaş, milli arada iki hazırlık maçına çıkacak! İlk maçta rakip Buducnost olacak. Peki, Beşiktaş - Buducnost hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, maç tarihleri ve detaylar...

BEŞİKTAŞ - BUDUCNOST HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş'ın hazırlık maçlarından ilki, Karadağ ekibi Buducnost ile oynanacak. İlk hazırlık maçı 23 Mart Cumartesi saat 16.00'da oynanacak.

Beşiktaş - Buducnost ilk hazırlık maçı 23 Mart'ta oynanacak - 1. Resim

BEŞİKTAŞ'IN HAZIRLIK MAÇ PROGRAMI

Beşiktaş Erkek Futbol Takımı, milli arada iki hazırlık maçı yapacak. İlk maçlarındaki rakipleri arasında Karadağ temsilcisi Buducnost bulunuyor. Maç, 23 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak. Takımın ikinci hazırlık maçı ise Trendyol Süper Lig'den VavaCars Fatih Karagümrük ile 28 Mart Perşembe günü aynı saatte gerçekleşecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...