Tgrt Haber
30 Haziran 2022 22:37 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 23:13

Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıttı: İşte fiyatı...

Beşiktaş futbol takımının 2022-23 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı. Siyah beyaz çubuklu iç saha forması, beyaz dış saha forması ve alternatif olarak kartal tüyü deseninden esinlenerek hazırlanan forma taraftarın beğenisine sunuldu. Öte yandan formaların fiyatı da netleşti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıttı: İşte fiyatı...
Beşiktaş,forma

Beşiktaş, yeni sezon formalarını resmen tanıttı. 120. yılını da kutlamaya başlayacağı bu özel sezonda, #SiyahBeyazınPeşinde sloganıyla formalarda; dürüstlük, tutku, tevazu, bağlılık ve geçmişe saygı gibi değerlere vurgu yapılıyor. Beşiktaş'ın ev sahibi formasında sadelik ön plana çıkarılırken siyah-beyaz kendinden çubuk desenli özel bir kumaş kullanıldı. Bu file çubuklar forma içindeki hava sirkülasyonunu maksimize ederken formaya da şık bir görünüm kazandırıyor.

KARTAL TÜYÜ DESENİ FORMADA

Deplasman formasında ise kulübün tarihinde önemli yeri olan siyah-beyaz çubuklu desen yeniden yorumlanıyor. Geçmiş sezonlarda siyah ağırlıklı tasarlanan forma bu kez beyaz forma ile ortak bir tasarım diline sahip olacak şekilde beyaz ağırlıklı olarak tasarlandı. Üçüncü formada kullanılan renk ve desenler kartal tüyü deseninin harmanlanması neticesinde elde edildi. Bu forma aynı zamanda günlük stil forma konseptine güzel bir örnek olarak yeni sezonda yerini alıyor.

https://twitter.com/Besiktas/status/1542539205959593984

FİYATLARI BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın bu üç yeni forması, aynı zamanda kulübün 120. kuruluş yılını karşılayacak forma seti olduğu için tüm formaların arkasında 120. yıl özel logosu yer alıyor.
Bu özel sezonun yetişkin formaları 599 TL, genç formaları 509 TL, bebek forma seti 629 TL, çocuk forma seti ise 679 TL olarak satışa sunuluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...