Tgrt Haber
11 Haziran 2019 20:37

Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Belçikalı: "En büyük Türkiye"

A Milli Takım'ın EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için gittiği İzlanda'da havalimanında basın mensupları arasında yer alan Corentin Siamang Emre Belözoğlu'na fırça uzatmıştı. Corentin Siamang, yaptığı hareketten dolayı özür diledi.

Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Belçikalı: "En büyük Türkiye"
emre belözoğlu,Corentin Siamang

A Milli Takım'ın EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için gittiği İzlanda'da havalimanında basın mensupları arasında yer alan Corentin Siamang Emre Belözoğlu'na fırça uzatmıştı.

Kaptan Emre Belözoğlu'nun basın mensuplarının sorularını cevapladığı sırada kimliği daha sonra ortaya çıkan Belçikalı Corentin Siamang tecrübeli futbolcuya tuvalet fırçası uzatmış, bu durum ülkemizde büyük tepki toplamıştı.

Belçika'da yaşayan Türk vatadaşları, Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Corentin Siamang'ı buldu.

"En büyük Türkiye" diyerek özür diledi
Belçikalı Siamang, yaşananların ardından Türkiye forması giyerek yaptıkları için özür diledi. Amacının şaka yapmak olduğunu belirten Siamang  'Amacım şaka yapmaktı, Türkiye'yi aşağılamak veya ırkçılık değildi. En büyük Türkiye' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...