Tgrt Haber
06 Aralık 2016 10:51

Emre Çolak'lı Deportivo La Coruna, Real Sociedad'ı 5-1 yendi!

İspanya La Liga'da Deportivo La Coruna, Emre Çolak'ın muhteşem bir performans gösterdiği maçta Real Sociedad'ı 5-1 mağlup ederek dikkat çekti.

Emre Çolak'lı Deportivo La Coruna, Real Sociedad'ı 5-1 yendi!
emre çolak,İspanya, La Liga,Deportivo La Coruna, Emre Çolak,Real Sociedad

Riazor'da oynanan 14. hafta maçında henüz 13. dakikada Sidnei'yle öne geçen Deportivo 2. golü 29. dakikada Inigo Martinez'in kendi kalesine yaptığı ters vuruşla buldu. Sociedad farkı azaltmak için baskı yaparken 42. dakikada bu kez Juanfran'ın asistiyle Andone sahneye çıktı ve devre Coruna'nın 3-0 üstünlüğüyle  tamamlandı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan Real Sociedad Yuri'nin 57. dakikadaki golüyle farkı 2'ye indirip umutlandı. Ancak 7 dakika sonra Deportivo bir penaltı atışı kazandı. Kaleci Ruli Babel'in vuruşunu çevirdi ancak dönen topu önünde bulan Babel golü atarak skoru 4-1'e getirdi.

Emre Çolak'lı Deportivo La Coruna, Real Sociedad'ı 5-1 yendi!

SAHNEYE EMRE ÇOLAK ÇIKTI

Bu dakikadan sonra Real Sociedad oyundan düşerken sahneye Emre Çolak çıktı. Milli futbolcunun 77. dakikadaki asistinde Florin Andone harika bir gol atarak maçı 5-1'e getirdi. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken Deportivo rahat bir nefes aldı.

Altı maç aradan sonra sahadan galibiyetle ayrılan Deportivo La Coruna 13 puana ulaşırken, 26 puanda kalan Real Sociedad önemli bir kayıp yaşadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...