Tgrt Haber
06 May 2014 16:53

Fair Play ödüllerinin sahipleri açıklandı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin düzenlediği 2013 Türkiye Fair Play ödüllerini alan isimler açıklandı.

Fair Play ödüllerinin sahipleri açıklandı
Fair Play ödülleri, türkiye, ödül alan isimler, türkiye milli olimpiyat komitesi, süleyman seba

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) düzenlediği 2013 Türkiye Fair Play ödüllerini alan isimler açıklandı. Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında ödülleri alan isimler açıklanırken, bu yıl ilk kez verilecek TMOK Onur Ödülü'ne Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba layık görüldü. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan TMOK Fair Play Komisyonu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Perviz Aran, komisyonun, 106 yıllık komitenin ön önemli birimi olduğunu belirterek, "Komisyon bu sene bir yeniliğe imza attı. Diğer ödüllerin yanı sıra onur ödülü vermeye karar verdik. Bunun kime verileceği gündeme geldiğinde tek bir isim ortaya çıktı. Beşiktaş'ta başkanlık yapmış ve futbol oynamış Süleyman Seba'ya verme kararı aldık" diye konuştu.
Fair Play Komisyonu Genel Koordinatörü Erdoğan Arıpınar da "fair play"in açılımını "İyiye, doğruya, güzele" olarak değerlendirdiklerini vurgulayarak, "Toplumsal Fair Play ödülüne ara vermiştik. Önümüzdeki dönemden itibaren tekrar bunu başlatacağız" ifadesini kullandı.
Süleyman Seba'ya onur ödülü
Komisyon, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya onur ödülü vermeyi kararlaştırdı. Halen hastanede tedavi gören Seba, sporculuk yaşamı ve yöneticilik yaptığı yıllar boyunca centilmen, uzlaştırıcı davranışları ve söylemleri ile spor camiasına örnek olması nedeniyle bu ödüle layık görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...