Tgrt Haber
16 Aralık 2014 14:37

Fenerbahçe, deplasmanda Bayburt Özel İdare'yi 3-1 mağlup etti

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, deplasmanda Bayburt Özel İdare'yi 3-1 yendi.

Fenerbahçe, deplasmanda Bayburt Özel İdare'yi 3-1 mağlup etti
fenerbahçe,bayburt,ziraat türkiye kupası,

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, deplasmanda Bayburt Özel İdare'yi 3-1 mağlup etti.Bayburt Genç Osman Stadı'nda oynanan mücadelede Sarı-Lacivertli ekip, 2. dakikada Pierre Webo ile 1-0 öne geçti. Oyun hakimiyetini eline alan Sarı-Lacivertli ekip 34. dakikada Kamerun'lu golcüsünün ayağından bir gol daha buldu ve fark ikiye çıktı.
Bu dakikadan sonra ev sahibi Bayburt, Fenerbahçe kalesinde etkili ataklar gerçekleştirdi. 29. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamayan ev sahibi takım, 45. dakikada kazanılan penaltı atışında golü buldu ve fark bire indi.
İLK YARIDA HAKEME BÜYÜK ÖFKE
Öte yandan karşılaşmanın ilk yarısının bitiş düdüğün ardından Hasan Çetinkaya, teknik heyet ve bazı Fenerbahçeli futbolcular hakem Serkat Tokat'ın yanına giderek itirazlarda bulundu.Maçın ikinci yarısında kontrolü eline alan Fenerbahçe, 65. dakikada Diego'nun asistinde Mehmet Topuz'la durumu 3-1'e getirdi. Mücadele, başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe gruptaki ilk galibiyetini alarak 3 puana yükseldi. İlk maçında Altınordu'ya mağlup olan Bayburt Özel İdare ise ikinci maçından da puansız ayrıldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...