Tgrt Haber
29 Mart 2024 22:48 - Güncelleme : 29 Mart 2024 23:06

Fenerbahçe'den Berlin karşısında görkemli zafer

Turkish Airlines EuroLeague'in 32. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, sahasında ALBA Berlin'i 103-68 mağlup etti. İşte maç özeti...

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
Fenerbahçe'den Berlin karşısında görkemli zafer

Karşılaşmaya Nigel Hayes-Davis'in etkili oyunuyla başlayan Sarı-Lacivertliler, ilk periyodu 34-18 önde tamamladı. ALBA Berlin'in üstünlüğüyle geçen ikinci çeyrek sonucunda ilk yarıyı Fenerbahçe Beko, 52-40'lık skorla önde tamamladı.

FENERBAHÇE, FARKIN AZALMASINA İZİN VERMEDİ

Üçüncü çeyrekte yakaladığı 31-13'lük üstünlük ile farkı açan Fenerbahçe, son çeyreğe 83-53'lük skor avantajıyla girerken kalan bölümde de rakibinin etkili olmasına izin vermeyerek maçı 103-68 kazanmayı başardı.

Euroleague'nin 32. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Alba Berlin'i ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmada 103-68'lik galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe'den Berlin karşısında görkemli zafer - 1. Resim

FENERBAHÇE BEKO'DA NIGEL HAYES-DAVIS 2 REKOR KIRDI

Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis maça adeta damga vurdu. Hayes-Davis, attığı 50 sayıyla Euroleague tarihinin bir maçta en fazla sayı atan oyuncusu oldu. Öte yandan Nigel Hayes-Davis, Alba Berlin karşılaşmasının ilk çeyreğinde attığı 18 sayıyla Fenerbahçe Beko formasıyla bir maç çeyreğinde en fazla sayı atan oyuncu rekorunu da kırdı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...