Tgrt Haber
11 Kasım 2016 17:32

Fenerbahçeli Lens derbide yok

Fenerbahçe'de Galatasaray'ya oynayacağı derbi maç öncesinde üzücü bar haber geldi. Sarı-lacivertli futbolcu Lens, 'Maalesef önümüzdeki birkaç hafta oynayamayacağım' dedi.

Fenerbahçeli Lens derbide yok
fenerbahçe, galatasaray, derbi maç, lens,

Fenerbahçelilere üzücü haberi son haftlaranı formda ismi Lens açıkladı. Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım'da Galatasaray'la oynanacak maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe Galataray derbisiyle ilgili son gelişmeleri haberimizde takip edebilirsiniz.

LENS'TEN AÇIKLAMA

Hollanda Milli Takımı'nın 9 Kasım'da Belçika'yla oynadığı maçta sol bacak üst arka adalesinden sakatlanan Lens, durumuyla ilgili sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklama yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a attığı frikik golünün sevincini yaşadığı bir fotoğrafı paylaşan Lens, yaptığı açıklamada, "Maalesef önümüzdeki birkaç hafta oynayamayacağım. Güçlü dönmek için çok çalışacağım. Bütün güzel mesajlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Adalesinde 2. derece yırtık tespit edilen Lens'in en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

GALATASARAY TARAFTARI İÇİN DERBİNİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde, sarı-kırmızılı taraftarlar için bilet satışı 14 Kasım Pazartesi günü başlayacak. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaraylı taraftarların derbi biletlerini pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren 107 liradan "www.passo.com.tr" internet sitesinden alabileceği belirtildi.

Galatasaraylı taraftarlar, en son Kadıköy'de Fenerbahçe derbisini 6 yıl önce 24 Ekim 2010'da izlemişti.

Açıklamada, biletleri sadece Galatasaray logolu passolig kullanıcılarının temin edebileceği ifade edildi. Bilet limitinin ise kişi başı sadece bir adet olduğu kaydedildi. Galatasaray taraftarlarının Ülker Stadı'na gidiş güzergahı ise daha sonra açıklanacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...