Tgrt Haber
08 Eylül 2021 23:16

Filenin Efeleri, Finlandiya'ya kaybetti! İşte rakibimiz...

2021 Avrupa Şampiyonası C Grubu'nda mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız, gruptaki beşinci ve son maçında Finlandiya'ya 3-2 mağlup oldu. 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle grubu üçüncü sırada tamamlayan millilerin bir sonraki turdaki rakibi de belli oldu.

Filenin Efeleri, Finlandiya'ya kaybetti! İşte rakibimiz...
voleybol,filenin efeleri,türkiye

Finlandiya'nın Tampere kentindeki Hakametsa Arena'da oynanan ve gruptaki sıralama açısından büyük önem taşıyan müsabakadan millilerimiz mağlup ayrıldı. Finlandiya'ya 3-2 kaybeden Filenin Efeleri, bu mağlubiyetle grubu ikinci bitirme fırsatını kaçırdı.

FİNAL SETİNDE KAYBETTİK

İlk seti Finlandiya 25-17 kazandı. Filenin Efeleri, ikinci sette toparlandı. Seti 25-16 alan milliler, maçta durumu 1-1 yaptı. Nefes kesen 3. seti 29-27 önde tamamlayan Ay-yıldızlılarımız, setlerde 2-1 öne geçti. 4. seti 25-18 alan Finlandiya, setlerde durumu eşitledi: 2-2 Final setini 15-13 kazanan Finlandiya, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Üst tura çıkmayı daha önce garantileyen "Filenin Efeleri", grubunu 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladı. Millilerin 8'li final karşılaşması, Polonya'da Sırbistan ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...