Tgrt Haber
10 Mart 2014 14:21

Fırat Aydınus ilk kez konuştu

Hakem Fırat Aydınus, Melo olayıyla ilgili ilk kez konuştu.Melo'ya küfür etmedim

Fırat Aydınus ilk kez konuştu
fırat aydınus,melo,küfür,argo jelime,

Melo'ya küfretmiş olsam, ettim derim. Ve kendisinden özür dilerim. Bu olaydan sonra 70 dakikada sahada beraberdik. Aramızda da bir problem yaşanmadı. Melo'yla konuşuyordum, yardımcılarımdan biri “Sarı kart” dedi. “Sözlü ikaz ettim, ne kartı, oyun devam ediyor, susun” demek istedim. Biz hakem ekibi bu kadar yıldır beraberiz. Bu kadar seyahat, maç, kamp, seminer... Ağzımdan argo söz çıkmışsa bile arkadaşlarım beni anlayışla karşılar.
Fırat Aydınus... Türkiye'nin 2 numaralı hakemi... Daha önce sayısız yurt dışı maçı ve 23 derbiyi başarıyla yönetmesine rağmen Eskişehir'de Caner'i attığı için ve şimdi de Melo'ya küfrettiği iddiasıyla gündeme geldi. Aydınus da buna yanıyor:“11 yıldır Süper Lig'de düdük çalıyorum. 23 tane derbi yönettim. Bu kadar zamanda küfreden bir görüntüm var mı? Duyan oldu mu?
Dünya Kadınlar Günüydü. Seremoniye 7 yaşındaki kızımla çıktım. Eşim de tribündeydi. Tribünlerin öfkesi başladı. Beni bırakın, çocuğumun ve eşimin tribündeki halini düşünebiliyor musunuz?Ben bugün tatil gününde kızımla gezecektim. Haftada bir pazarımız maçımın olmadığı güne denk geldi. Bir alışveriş merkezine gidecektim. Ama dışarı çıkamadık. Bu kadar yayınla hedef gösterildim, nasıl çıkabilirdim Ömer Abi?Fırat Hoca telefonda ağlıyordu. Anlattıklarıyla beni ikna etmişti. “Hocam, bunları yayınlamalıyız” dedim. Kabul etmedi. “Sen bil yeter” dedi.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...