Tgrt Haber
28 Ocak 2022 16:05

Galatasaray hazırlık maçında Tuzlaspor’dan fark yedi

Galatasaray moral bulmak için hazırlık maçı yaptığı Tuzlaspor’dan 6 gol yedi. Fatih Terim’in yerine getirilen Domenec Torrrent 4. maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray hazırlık maçında Tuzlaspor’dan fark yedi
Galatasaaray,,Tuzlaspor,,Süper Lig,,Domenec Torrrent,,Fatih Terim,

Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinde Tuzlaspor ile moral maçı için karşı karşıya geldi.

Hazırlık maçında, Tuzlaspor'un gollerini Okwuchukwu Ezeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve Jurgen Bardhi kaydederken, Galatasaray'ın golleri ise Onat Kutay Kurt (kendi kalesine) ile Ömer Bayram attı.

ELABDELLAOUİ 13 AY SONRA SAHADA

Galatasaray'da 31 Aralık 2020'deki yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle uzun süre tedavi gören Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui de maçta forma giydi. Elabdellaoui, 13 ay sonra bir karşılaşmada görev aldı.
Torrent yönetimindeki 4. maçını da kaybetti

Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 4. maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. İspanyol teknik adam ile Spor Toto Süper Lig'de Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybeden sarı-kırmızılı takım, hazırlık müsabakasında da Tuzlaspor'a yenildi.

Galatasaray bu 4 karşılaşmada da öne geçmesine rağmen sahadan mağlup ayrılan taraf oldu.

DÜŞME HATTI İLE ARASINDA 3 PUAN VAR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda 27 puan topladı. Ligde son 12 maçının sadece birini kazanan sarı-kırmızılı takım, küme düşme hattının 3 puan üzerinde, 27 puanla 15. sırada yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Altaş Denizlispor'a elenen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise grubunu lider bitirdi ve doğrudan son 16 turunda mücadele etme hakkı elde etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...