Tgrt Haber
04 Haziran 2021 15:00

'Futbolda şike kumpası' davasında kararlar çıktı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz 2011'de başlayan şike kumpası davasında cezaevine girip bir yıl hapis yatmıştı. Yıldırım, kararların açıklanması sonrası kazanılan davanın mutluluğunu yaşadı.

'Futbolda şike kumpası' davasında kararlar çıktı
fenerbahçe,aziz yıldırım,kumpas,ali koç

Futbolda Şike Kumpası Davası'nda kararların açıklanmasının ardından Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım görüntü verdi. Sanıklara verilen cezaları dikkatle dinleyen Yıldırım'ın keyifli hali sosyal medyada da çok konuşuldu. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü de dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Yıldırım döneminin Medya İletişim Direktörü Necati Mete, aynı ortamda bulunduğu Aziz Yıldırım'ın fotoğrafını paylaşırken, "Kendisi ve suçtan zarar gören diğer tüm arkadaşlarıyla birlikte, şikayet dilekçesini bizzat vererek başlattığı davanın kararlarını dinlerken..." notunu düştü.

'Futbolda şike kumpası' davasında kararlar çıktı

Aziz Yıldırım'ın keyfli hali dikkat çekerken Fenerbahçe'nin resmi hesabından da konuyla ilgili paylaşım geldi. Aziz Yıldırım ve Ali Koç resimlerinin bulunduğu görselde 'Fenerbahçe Yıkılmaz' yazısı yer aldı.

'Futbolda şike kumpası' davasında kararlar çıktı

Kararın açıklanmasının ardından Fenerbahçe Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından 'Haklıkdık Kazandık' etiketiyle paylaşımlar yaptı. "Fenerbahçe söyledi son sözü" ifadeleriyle yapılan paylaşımda Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un fotoğrafları bulunurken Çağlayan Adliyesi, taraftarın o dönem yaptığı gösterilerden kareler yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...