Tgrt Haber
09 Aralık 2018 14:12

Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında yara alan Galatasaray'da gözler Porto karşılaşmasına çevrildi.

Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi
galatasaray,,şampiyonlar ligi,,porto,

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 6. ve son hafta müsabakasında, Portekiz ekibi Porto ile 11 Aralık Salı günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi.

Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi

Diğer futbolcuların ise ısınma hareketlerinin ardından dar alanda dayanıklılık çalışmaları yaptığı aktarıldı.

Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenmandan önce Fatih Terim ve bir futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

HEDEF UEFA AVRUPA LİGİ
Sarı kırmızılı takım devler arenasında  oynadığı 5 maç sonunda 4 puanda kaldı. Gruptan çıkma hedefini kaçırdı. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamayan Galatasaray gruptaki son maçını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hedefliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...