Tgrt Haber
07 Ekim 2016 17:05

Hakan Balta, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

A Milli takımın terübeli stoperi Hakan Balta, sakatlığı nedeniyle İzlanda maçının kadrosundan çıkarıldı.

Hakan Balta, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı
hakan balta, milli takım,

2018 Dünya Kupası Eleme grubu maçında dün akşam Ukrayna ile 2-2 berabere kalan A Milli Futbol Takımımızdan üzücü bir haber geldi. Takımın tecrübeli isimlerinden Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın sabah saatlerinde yapılan muayene ve kontrolleri sonrasında A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılmasına karar verildi. 33 yaşındaki futbolcunun bugün İzlanda'ya giden kafilede yer almayacağı ve tedavisine kulübünde devam edeceği ifade edildi.

Hakan Balta'nın daha önce geçirdiği bir sakatlığı da bulunan sağ uyluk bölgesine, karşılaşma sırasında aldığı darbe nedeniyle ağrılarının tekrar oluştuğu tespit edildi. Milli futbolcu tedbir amaçlı olarak sağlık heyetinin önerisi ve teknik kadronun onayıyla İzlanda maçı aday kadrosundan çıkarıldı.

Mehmet Topal stopere

Dünkü karşılaşmaya Ömer Toprak'la birlikte stoper bölgesinde ilk 11'de başlayan Hakan Balta, devre arasında yerini gurbetçi futbolcu Kaan Ayhan'a bırakmıştı. Kaan orta sahada görev alırken, ön liberoda bulunan Mehmet Topal stopere geçmiş ve 90 dakikayı bu görevle tamamlamıştı. Futbol Direktörü Fatih Terim'in, İzlanda karşısında da stoper ikilisini Ömer Toprak ve Mehmet Topal'dan oluşturması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...